CHATBOTS AND APPLICATIONS

 

CHATBOTS (Κούρου Γεωργία)


chatbots: using AI can serve customers automatically,at  the moment they need some helpwithout delays. Usually is an interacting software that can mimic the human speech an/or writing.


 chatbots :είναι αυτά που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI) αυτοματοποιούν την εξυπηρέτηση των πελατών προσφέροντάς τους τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης τη στιγμή που τη χρειάζονται χωρίς καθυστερήσεις! Και αυτή είναι μόνο μία από τις δυνατότητες των chatbots.Τα chatbots είναι επίσης λογισμικά που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες, μιμούμενα όσο το δυνατόν καλύτερα τον ανθρώπινο γραπτό και προφορικό λόγο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα software που απαντά στις ερωτήσεις μας αυτοματοποιημένα. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να «συζητήσετε» με ένα chatbot, όμως, μπορείτε να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες εύκολα και γρήγορα.

 

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

 

1. Συλλέγουν πολύτιμες πληροφορίες για τα κοινά σας.

2. Μπορούν να δράσουν προορατικά.

3. Προσφέρουν καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης.

4. Αλληλεπιδρούν με το κοινό σας στα social media.

5. Τα chatbots εξελίσσονται όπως οι καταναλωτές.

  Πώς χρησιμοποιούνται;

Υπάρχουν τρεις βασικές λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να εκτελέσουν τα chatbots στην επιχείρησή σας, η παροχή νέου περιεχομένου, η υποστήριξη κατά τη διάρκεια μίας αγοράς και η επικοινωνία με τους πελάτες.

Παραδείγματα

-Tο Facebook δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης chatbot στο Messenger, μέσα από έναν αναλυτικό οδηγό που κάθε developer μπορεί να ακολουθήσει και να δημιουργήσει ένα chatbot για μία εταιρική σελίδα (στο περιβάλλον του Facebook -Messenger).

Google διαθέτει το Google Assistant, μία συσκευή που λειτουργεί μέσω voice search και απαντά προφορικά σε κάθε φωνητική ερώτηση, με τις απαντήσεις να προέρχονται από τα αποτελέσματα αναζητήσεων στη Google, αλλά και από το ίδιο το input του χρήστη (μέσω αποθήκευσης συγκεκριμένων δεδομένων). Επιπροσθέτως, η Google διαθέτει τη λειτουργία του voice search (ένα από τα features του Google Assistance) σε developers, για ενσωμάτωσή του σε δικές τους εφαρμογές.

Amazon έχει δημιουργήσει το Alexa, μία cloud based εφαρμογή φωνητικών εντολών που υπάρχει σε εκατομμύρια συσκευές της Amazon, αλλά διατίθεται και σε third-party κατασκευαστές εφαρμογών.

   




https://youtu.be/TL1XjHTBLKI 

ΠΗΓΕΣ: https://blog.wedia.gr/ti-einai-ta-chatbots

https://developgreece.com/chatbots-oi-efarmoges-tou-mellontos/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όροι που περιγράφουν την ΤΝ και ... γνωρίζουμε; Terms describing AI but ... do we know?

Όροι ορισμού της τεχνητής νοημοσύνης Terms that AI